Refleksjoner fra vår administrerende Leif Lippestad
 

2022 går mot slutten, et år preget av usikkerhet og krig i Europa. Konsekvenser som økte renter, høye strømpriser og usikkert arbeidsmarked preger hverdagen til folk i Norge.
 

Situasjonen vi har vil fortsette inn i 2023 og sannsynligvis i lang tid fremover. I Coromatic fortsetter vi å sikre kundenes kritiske drift 24/7, og det blir enda tydeligere at vi i Coromatic opererer i en sektor som er mer relevant enn noen gang. 
- Jeg er veldig stolt over hvordan alle de fantastiske medarbeiderne sammen med våre kunder og partnere utgjør en forskjell for et bedre og tryggere samfunn for oss alle. Det at vi også får meget gode resultater i våre kundeundersøkelser angående gjennomførte prosjekter er veldig godt å se. Vi ønsker hele tiden å forbedre og utvikle tilbudene våre, og dine innspill er derfor svært viktige for oss.
Nå nærmer juleferien seg og jeg ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!
 
Leif Lippestad
Adm. dir Coromatic AS  

Våre kunder har stor tillit til oss som samarbeidspartner!

For sjette år på rad viser vår kundeundersøkelse vedrørende gjennomførte prosjekter at våre kunder har enorm tillit til oss som samarbeidspartner. På spørsmålet – Vil du anbefale Coromatic, får vi poengsummen 9 av 10!

Vårt fantastiske team skaper sammen en ekstraordinær kundeopplevelse. Når vi har det gøy på reisen, når vi målene våre.
 

Følger du oss på sosiale medier?

Hvis du ikke allerede følger oss, så benytt sjansen til å få nyheter, hjelp og inspirasjon til dine prosjekter, direkte i din feed. Følg oss allerede i dag!
 

Om Coromatic

Coromatic sikrer tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon for virksomhetskritiske anlegg. Vi sørger for høy tilgjengelighet og produktivitet, redder liv gjennom avbruddsfri drift 24/7 og optimaliserer energiforbruket.  


Selskapets kunder finnes innen flere ulike bransjer som finans, helsevesenet, forsvaret og mange andre organisasjoner med behov for tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon. 
Coromatic tilbyr rådgivning, drift og vedlikehold. Vi designer, bygger og drifter teknisk infrastruktur på en energieffektiv måte. Coromatic har 700 medarbeidere, og har levert løsninger og tjenester til over 5000 virksomheter i Norden. Coromatic er en del av E.ON konsernet. 
 

Coromatic AS, Kjeller Vest 6, 2007 Kjeller|
+47 22 76 40 00  | post@coromatic.no  | coromatic.no |  © Coromatic
Danmark | Norge | Sverige
Denne e-posten er sendt til stine.bruu@coromatic.no  | Avregistrer