Julehilsen fra administrerende direktør Kurt Vahlun Sørensen

Kære kunder og samarbejdspartnere
 
Snart nærmer vi os afslutningen på et år, der på alle måder har vist, hvor vigtigt det er, at de samfundskritiske funktioner opretholdes døgnet rundt uden afbrud.

Cornapandemien har med al tydelighed demonstreret, at vi har en vigtig opgave med at sikre den kritiske infrastruktur i Danmark. Pandemien er nu gået ind i en ny bølge, der endnu engang viser os, hvor afhængige og tæt forbundene vi alle er af hinanden.

Derfor ser vi også en stor sårbarhed, når både offentlige og private virksomheder igen sender medarbejderne tilbage på hjemmekontoret. Det viser nemlig, at den fortsatte drift er afhængig af ganske få nøglemedarbejdere og hvor vigtigt der er, at IT-infrastrukturen holder alle medarbejdere konstant forbundne uanset, hvor de måtte befinde sig.

Hos Coromatic går vi den nye udvikling i møde ved at fokusere på at blive den fagligt kompetente, professionelle og tætte samarbejdspartner, som til fulde forstår jeres behov, kontekst og krav, uanset om det drejer sig om at skabe den helt rigtige løsning eller at sikre driften 24/7 året rundt.

Som kunde hos os er I altid i centrum og vi vil gøre vores bedste for at give jer en god og tryg kundeoplevelse. På den måde kan vi sammen være med til at sikre, at hjulene i Danmark kører rundt, uanset om vi er oppe imod en global pandemi eller hvilke andre udfordringer, fremtiden end måtte bringe.

Med ønsket om en god jul og godt nytår til jer alle.

Kurt Vahlun Sørensen