Reflektioner från vår vd Åsa Wikensten

Något vi på Coromatic är lite extra stolta över i år är att vi för första gången blev utsedda till Året Karriärföretag inom IT/Teknik med motiveringen – ”Coromatic är ett passionerat företag med en stark företagskultur. Här stöttar och motiverar medarbetarna varandra och driver företaget framåt. Det märks att de är specialiserade på sitt arbete och via sociala medier förmedlas detta exemplariskt. Coromatic är helt klart en attraktiv arbetsgivare med hög ambition.”
 
Under 2020 och 2021 har vi skapat oss förutsättningar för samarbete med våra digitala verktyg där ingen idag reagerar på att ta ett möte över teams, det är för många lika naturligt som att ses i ett konferensrum. Något som gjort att vi under året har kunnat fortsätta samarbeta på ett mycket bra, effektivt och hållbart sätt både intern och externt.
 
Stora delar av 2021 har varit präglat av pandemin och begränsningar i att träffas så ofta och på de sätt vi önskar och hade behövt. Under hösten har vi haft möjlighet att delta på ett antal event där vi träffat både kunder och partners och haft många givande möten och dialoger under dessa dagar.
 
Avslutningsvis vill jag önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
 
Var rädda om er.

Hälsningar
Åsa Wikensten
VD Coromatic AB